نمایه نویسندگان

آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]

ا

  • اسدیان، شیرین امکان‌سنجی به‌کار‌گیری طیف‌سنجی مرئی/فروسرخ نزدیک برای تشخیص تقلب روغن تفاله زیتون با روش‌های شناسایی LDA و SVM [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 155-171]
  • اعرابی، اعظم بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
  • اعرابی، اعظم تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]
  • امیدی، شیما تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]
  • اینانلودوقوز، معین تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]

ب

  • بناکار، احمد امکان‌سنجی به‌کار‌گیری طیف‌سنجی مرئی/فروسرخ نزدیک برای تشخیص تقلب روغن تفاله زیتون با روش‌های شناسایی LDA و SVM [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 155-171]

پ

  • پیراوی ونک، زهرا آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]

ج

  • جعفری، فاطمه ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
  • جمشیدی، بهاره امکان‌سنجی به‌کار‌گیری طیف‌سنجی مرئی/فروسرخ نزدیک برای تشخیص تقلب روغن تفاله زیتون با روش‌های شناسایی LDA و SVM [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 155-171]
  • جوکار، اکبر پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]

خ

  • خرمی، مهسا بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
  • خوش تقاضا، محمد هادی بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]

د

  • دهقانی، محمد ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]

ذ

  • ذکی دیزجی، حسن تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]

ر

  • رحیمی، سمیه بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]

ز

  • زارع، ماشااله پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]

س

  • سخاوتی زاده، سید سعید ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]
  • سلطانی، مصطفی ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]

ش

  • شلماشی، انور استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 25-33]
  • شهدادی، فاطمه تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]
  • شهسوار، راشین فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]

ص

  • صادقی، ابراهیم ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
  • صالحی، فخرالدین تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • صالحی، فخرالدین پیش‌تیمار ماش جوانه‌زده با مایکروویو قبل از فرآیند خشک‌کردن با هوای گرم و فروسرخ [دوره 11، شماره 3، 1403، صفحه 182-196]

ض

  • ضیائی فر، امان محمد فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]

ع

  • عابدین زاده، سولماز آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
  • عبدلی، بهاره بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]

ق

  • قراچورلو، مریم آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
  • قمی مرزدشتی، حمیدرضا بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]
  • کریمی ترشیزی، محمدامیر بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]
  • کلباسی اشتری، احمد ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]

م

  • متقیان، پرنیان ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
  • میرسعید قاضی، حسین ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفاف‌سازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
  • مفتون آزاد، ندا پیش‌بینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]
  • مقصودلو، یحیی فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]
  • موقرنژاد، کامیار ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]

ن

  • نصر اصفهانی، مجتبی بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]

ی

  • یعقوب پور، تینا ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]